Publicat de: reACT | martie 25, 2009

A-nceput distracţia!

Doamnelor şi Domnilor,


S-a dat startul la Bunul Simţ! Când? Chiar azi, 25 martie! La ce oră? Ne-am întâlnit la ora 14:00 pentru a ne cunoaşte şi a ne prezenta proiectele. Suntem încă la început, dar suntem o echipă tânără şi dornică să schimbe ceva.


Care este publicul nostru ţintă? Ei bine, noi ne adresăm în principal tinerilor, pentru că suntem de părere că cei de vârsta noastră sunt mult mai receptivi la schimbări şi dispuşi să-şi îndrepte micile „defecte”. Nimeni nu e perfect, dar credem că cel mai important pas este să conştientizăm acest lucru şi să facem ceva în privinţa asta!


Înţelegem că dacă ar fi să caracterizăm Bucureştiul în câteva cuvinte, mulţi dintre noi ar spune că este agitat sau obositor… Ne aflăm într-o continuă mişcare, dar nu simţiţi uneori nevoia să vă opriţi din atâta „alergătură” şi să faceţi ceva pentru voi? Noi suntem convinşi că putem să facem ceva nu numai pentru noi, dar şi pentru ceilalţi. Asta ne-ar oferi şi o satisfacţie interioară, nu-i aşa?


Şi chiar dacă proverbul românesc spune: „Cu o floare nu se face primăvară”, noi vrem să demontăm acest mit şi să demonstrăm că suntem capabili să facem din această capitală una cu adevărat europeană. E cazul să nu mai lăsam totul doar pe seama celor de la conducere! E timpul să ne demonstrăm nouă înşine că suntem capabili să scăpăm de sentimentul de autosuficienţă şi să pretindem mai mult de la noi!


Ce spuneţi? Ne aflăm de aceeaşi parte a baricadei?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: