Publicat de: reACT | martie 30, 2009

Ooh, baby, baby, it’s a wild world

Iniţiativa şi proiectul nostru încep să prindă contur. Astăzi Maria, Dekk si Sînziana au imprimat tricourile pentru membrii echipei reACT, tricouri pe care le vom purta în campania noastră de convingere a oamenilor care circulă cu scările rulante de la metrou. Sperăm că vă plac şi că vom avea succes!

Un lucru care m-a mirat şi întristat în acelaşi timp este că am aflat că, pare-se, membrii unei alte echipe (cred) au lipit stickere pe marginea scărilor rulante de la Unirii (mă refer aici la scările rulante care nu sunt în incinta propriu-zisă a metroului, ci cele care dau în faţa magazinului).

În weekend le-au lipit, azi le-au dezlipit. Bineînţeles, nu tot ei le-au dezlipit, ci deştepţii care trec pe-acolo şi nu au ce face probabil. Fraţilor, nu le mai dezlipiţi! Nu sunt RELIPIBILE şi nu cred ca le-aţi „smuls” ca să le duceţi la reciclat (vezi, chipurile, sa faci un bine naturii) ci, mai degrabă, cred ca le-aţi aruncat pe jos, nici măcar la coşul de gunoi. Aşa că daca nu vreţi să vă implicaţi în această campanie, nu o faceţi! Dar măcar arătaţi puţin respect pentru cei care muncesc şi îşi dau silinţa să facă ceva pozitiv!

Mai jos poza cu tricourile noastre. Mulţumiri încă o dată tuturor celor care ne susţin!

picture-0641


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: