Publicat de: reACT | aprilie 7, 2009

S-a anunţat line-upul pentru party!

Photobucket

După cum bine ştii, mai sunt aproximativ 3 zile până la petrecerea noastra şi suntem foarte entuziasmaţi. Am reuşit să contactăm artiştii şi să facem ultimele retuşuri cu privire la ordinea lor. Iată şi programul din seara de vineri, 10 aprilie:

22:00 – 23:30 Serge
23:30 – 1:30 Glenn b2b SS
1:30 – 3:00 Last Sequence
3:00 – 4:30 Proto

Fii pe fază pentru că avem pregătite multe surprize pentru tine Petrecerea poate continua cu aceleaşi surprize şi după ora anunţată. Depinde numai şi numai de tine.

Serge:

Unul din tinere talente ale trance-ului iesean, Serge a tinut una din cele mai longevive emisiuni radio, denumita The Cube, timp de 2 ani. A mai avut si cateva aparitii ca si oaspete la mai multe emisiuni radio din afara tarii.
Este un nume prezent la toate event-urile de profil din Iasi, dar petrecerea cea mai importanta la care a participat a fost cea alaturi de The Thrillseekers.

Glenn b2b SS:

Glenn b2b SS – cel ce a renascut petrecerile trance din Iasi si cel ce a initiat primele petreceri trance din Iasi – acesta ar fi cel mai simplu mod de a-i caracteriza. Prieteni buni de ani de zile, abia recent au inceput sa mixeze cot la cot. Glenn, mai mult un promoter decat un DJ, si SS, mai mult un DJ decat un promoter, pot crea separat o atmosfera de nedescris, mai ales prin versatilitatea lor – de la epic trance pana la hard trance –

Last Sequence:

DJ Last Sequence sau Epic Emotion (ca alias de producator), pe numele sau adevarat Alex Rad s-a nascut pe 27 octombrie 1986 la Brasov.

In perioara 1997-1998, dupa mai multi ani in care a ascultat muzica electronica, a descoperit un nou subgen: muzica trance. S-a apucat de DJ-ing la varsta de 16 ani, urmand ca 2 ani mai tarziu sa-si creeze primele sunete trance sub aliasul Epic Emotion. In 2006 s-a inscris la concursul „Mp3 DJ Competition X” pe siteul Tranceaddict.com. A obtinut locul 4 in clasamentul final (fiind cel mai bine cotat DJ roman din concurs).

In vara lui 2007, Alex a mixat la House Parade – Trance Vibration, cele mai mari evenimente trance din acea perioada. In 2008 au urmat numeroase petreceri in care si-a impus stilul sau unic, euforic, uplifting, totul culminand cu aparita pe scena principala la ultima editie Trance Vibrations din octombrie.

In prezent el urmeaza studiile de pian la Scoala Populara de Arte din Brasov, avand in acelasi timp o agenda foarte incarcata ca DJ, urmand ca in viitor sa-si lanseze primele singleuri sub aliasul Epic Emotion.

Proto:

Pasionat de muzica electronica inca din 1997, Proto, 25 ani, este unul dintre cei care iubesc muzica si o inteleg in adevaratul sens al cuvantului. Trecand prin toate stilurile si substiluri, Proto a inceput cariera de dj din 2006, fiind cuprins de aura sunetului psytrance si toate substilurile sale.
Din 2006 pe langa cariera de dj a inceput si promovarea, organizarea evenimentelor psychedelice din orasul Iasi, astfel fiind singurul care a dat startul scenei psy din Iasi.
A mixat in cluburi/baruri ca: Imperium Club, XS Club, Palace Cafe, Picasso Club etc si la festivalul de psytrance Rebirth: Wind (plaja Vadu/Constanta) si a mai mixat alaturi de ATMA, unul dintre cei mai buni producatori de psytrance din europa de est, Soundquest, un producator din Israel, Styx, Audiosex etc.
Proto este cunoscut si ca Logical Elements , producator de psybient/psychill, apartindand de casa de discuri Mind Tweakers Records Brasil urmand lansarea primului sau album in aceasta luna.

Pentru a nu te rătăci, există harta de mai jos:

Photobucket


Responses

  1. Se dau si autografe 😀

  2. Asa ca profitati! ;))

  3. Am dat foarte multe autografe. Multumesc fanilor pentru incurajari.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: