Despre noi

Bun găsit! Acesta este un blog dedicat tuturor celor care doresc să ia măsuri şi să schimbe ceva din monotonia zilnică bucureşteană.

Numele nostru este reACT. Suntem un grup de 5 persoane care doreşte sprijinul vostru pentru a îmbunătăţi viaţa bucureştenilor.

Ce trebuie să faceţi? Este simplu! Vrem să aflăm şi părerea voastră şi dorim să vă faceţi cunoscute opiniile şi experienţele, pentru că ştim că din exemple se învaţă.

Noi ne-am implicat în proiectul Noua Civilitate (www.nouacivilitate.ro), proiect organizat de Synergetica pentru că suntem de părere că pentru a se schimba ceva, trebuie să existe o iniţiativă. Vă vom pune o întrebare. Care este cel mai rapid mijloc de transport bucureştean? Da, aţi răspuns corect! Vorbim despre metrou – mai exact despre scările rulante şi cum ar trebui să se desfăşoare circulaţia aici. Pentru o mai bună fluidizare, noi promovăm staţionarea pe partea dreaptă şi circulaţia pe stânga. Este vorba de bun simţ până la urmă, un bun simţ pe care se pare că am început să ni-l pierdem uşor-uşor. Noi vrem să resuscităm bunul simţ, să-l reACTivăm!

Ce părere aveţi? Pornim împreună pe anevoiosul drum al schimbării sau preferăm să ne complacem în situaţia actuală? Sperăm că ne veţi sta alături şi că ne veţi spune şi părerea voastră, pentru că într-adevăr contează!

Echipa reACT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: